despre TAE-BO SPECIAL Tae-Bo in mijlocul NATURII CLUB galerie foto programe pentru acasa
FORUM despre noi contact


Un nou stil de TAE-BO
TAE-BO SCULPT
in curand un nou concept
in curand pentru acasa
programe TAE-BO SCULPT
La un abonament de 12 sedinte primesti o salteluta GRATUIT
Anunta-ti prietenele si prietenii
plecam din nou la munte
Ce face o creatie sa fie opera de arta, ce face o opera de arta sa fie apreciata din ce in ce mai mult pe masura ce trece timpul? Tablourile, sculpturile, raman vesnic in amintire vorbindu-ne despre epoca de care apartin. Unicitatea lor le face valoarea sa fie inestimabila. Multi dintre noi ar trebui sa invatam de la ei, ar trebui sa creem o opera de arta din tot ceea ce facem. Ca o dovada a evolutiei, arta coafatului si a podoabelor a stat la baza civilizatiei romane la fel ca si ingineria constructiilor, a podurilor si a drumurilor, a monumentelor colosale.

Vreau sa va retin acum atentia asupra urmatoarelor intrebari:

Cum si de ce barbatii sunt unii dintre cei mai buni stilisti in materie de coafuri?

Este incontestabil faptul ca si femeile sunt bune si pricepute in materie de tunsori si coafuri, dar totusi exista un amanunt la care nu cred ca s-a gandit nimeni pana acum si anume ca majoritatea marilor artisti au fost barbati. Atunci cand un barbat face cu placere aceasta meserie, atunci cand el pune suflet si pricepere in ceea ce creeaza, prin forma si culoare da parca o noua viata si stralucire parului. Sfatul unui astfel de stilist poate avea un punct de vedere total diferit de cel al femeilor si o sensibilitate aparte.

Mai este un argument ce accentueaza si mai mult acest aspect: cercul energetic se inchide atunci cand un barbat atinge cu tandrete capul si parul clientei. Este ca si cum un olar isi incepe cu mainile lui sa faureasca din lut un obiect. Devine creatorul unei forme, isi imprima energia creatoare, personalitatea si inspiratia in acel obiect.

Cum si de ce femeile sunt unele dintre cele mai bune stiliste in materie de coafuri?

Este incontestabil faptul ca si barbatii sunt buni si priceputi in materie de tunsori si coafuri, dar totusi exista un amanunt la care nu cred ca s-a gandit nimeni pana acum si anume ca majoritatea marilor oameni ai istoriei, fie ei artisti sau conducatori de popoare, au avut in spate o femeie care le-a dat sprijin si directie in toate deciziile si formele pe care acestia le-au dat materiei sau istoriei. O femeie, prin sensibilitatea cu care se naste da suflet si mai ales da viatza materiei inerte care ne inconjoara? Cine poate stii mai bine decat o femeie cum sa produca placere prin forma parului, cum si ce nevoi estetice nutreste o clienta inainte de a se lasa pe mana unei stiliste care sa-i schimbe total aspectul? Vorbind aceeasi limba, stilista reuseste sa scoata din mainile ei forma si culoarea potrivita trairilor interioare cat si a nunatelor personalitatii pe care unii dintre noi nici constienti nu suntem ca le avem.

 


Yahoo MESSENGER | TAE-BO in mijlocul naturii | Articole si programe de antrenament | prima pagina